Apróhirdetés böngészése, eladó dolgok

Mint minden városnak, nekünk is megvan a mi újságunk. Nem túl sok lapos, de én szeretem átböngészni, az idő is telik vele sokszor, és mindig találok valami érdekeset, amiért rájövök, hogy érdemes volt. Te szoktál olvasni újságot?

A napilapokold-newspaper-350376_640

Emlékszem, mikor gyerek voltam, édesapám minden nap elküldött az újságoshoz hogy vegyem meg neki a mindennapi újságot. Még gyerek voltam, elég nehéz volt megjegyezni hogy mi is a nevük, hiszen akkoriban olyan furák voltak. Emlékszem, volt hogy elfelejtettem, mivel vagy 5-6 fajta kellett,  aztán kitaláltam valami szóláncot, és így könnyebb volt.

Sokszor eszembe jutnak ezek az időszakok, és be kell hogy valljam, még talán hiányzik is.

Ma is én veszem az újságot, de már magamnak.

A hirdetések

Már olyan is előfordult, hogy én is adtam fel itt hirdetést. Persze nem mostanában volt, de akkor egész elfogadható áron volt, és nem is akartam sokáig hirdetni. Ha jól emlékszem, a szobabiciklinket akartam akkoriban eladni. Mindegy is igazából, csak egy példa volt.

Pont ezért szeretem én is böngészni, mert soha nem lehet tudni, hogy mire bukkanok majd rá, vagy hogy mi fog megtetszeni.

Ma már egyre többen használják ki az újságot, és adnak fel benne különböző eladó holmikat. Persze nem csak kisemberek publikálják magukat, hanem nagyobb cégek is. Mint például a napelemes rendszerek, vagy mondjuk építőipari, vagy kis magán vállalkozások.

Ha másért nem is, egy kis időtöltés szempontjából érdemes ezeket az újságokat átnézni, kicsit bogarászni.