Az ajándék varázsló segített, hogy ne üres kézzel menjek a baba-bulira

Egy kedves barátomnak nem is olyan régen kisgyermeke született, lassan pedig esedékessé vált egy baba-buli szervezése a részükről. Meg is hívtak magukhoz, én pedig kezdhettem azon agyalni, hogy milyen bébijáték lenne a legmegfelelőbb ajándék az újszülött számára.

Be kell vallanom, nem vagyok valami túl jó ajándékozó, rendszerint valami olyat sikerül vennem, amire a megajándékozottnak nincsen szüksége. Egyszer például elhívtak egy születésnapi buliba, ahol az ünnepeltnek napokig próbáltam valami ajándékot venni. Szerencsére a párja elárulta a pólóméretét, így a kedvenc zenekarának a logójával ellátott pólót vettem neki. Ki ne örülne ennek az ajándéknak? A zenekaros pólók között az adott bandán belül is rengeteg minta volt, nekem mégis sikerült kiválasztanom azt az egyet, ami már megvolt az ünnepeltnek. Ez önmagában nem lenne annyira kínos, az egész helyzetet az tetézte, hogy a kis születésnapi összejövetelen, amire hivatalos voltam, Ő pont ebben a pólójában jelent meg.

Tehát kapott tőlem egy ugyanolyan pólót, mint ami már rajta volt. Persze, mókás volt a helyzet és a történet is, de egy életre kedvemet szegte az eset, soha többé nem fogok ruhadarabot vásárolni senkinek! Nagyjából minden ajándékvásárlásom így végződik, fürdőbombát vittem egy lakásavatóra, de meg sem fordult a fejemben, hogy a hölgyemény új lakásában csak zuhanyzó van.

Tehát a mostani eset sem volt valami egyszerű azt figyelembe véve, hogy mennyire béna vagyok, amikor ajándékvásárlásról van szó.

Persze egyből az apróhirdetéseket kezdtem böngészni, hátha valaki feladott olyasmit, hogy bababoltja nyílt, vagy hasonló, de semmit nem találtam, magamra voltam utalva.

Persze ez a helyzet nem annyira drámai, hiszen az internet még ott volt nekem, na meg egy megfelelő bébijáték keresése nem is olyan nehéz feladat. Aztán szembesülnöm kellett vele, hogy de, nagyon is nehéz! Annyi bébijáték van, hogy Dunát lehetne belőle rekeszteni! Elképesztően sok találat, elképesztően sok oldal, mind különféle kínálattal, rengeteg bébijáték, mind mást tud, mindnek más a színe. Teljesen elvesztem a találatok tengerében.

Pár, a bulira szintén hivatalos barátomnál igyekeztem kipuhatolni, hogy ki-mit vett a baba bulira, milyen bébijátékkal lepik meg a kicsit. Ruhát ismét nem merek venni, mert amilyen szerencsés vagyok, vagy kicsi lesz, vagy már meglesz neki, vagy a vendégek közül hárman is olyat vesznek, mint én. Így kitartok az első ötletem, a bébijáték mellett.

Az egyik barátom, Anna éppen azt ecsetelte, hogy Ő is hasonló dilemmákkal küzdött, mint én, és halvány fogalma sem volt róla, hogy mit vásároljon a bulira, mert ő még nagyjából nálam is kevésbé ért a babákhoz és nem tudja, mi mos a trendi baba-ajándék, bébijáték.

De Ő úgy néz i, sokkal élelmesebb nálam, ugyanis azt mondta, hogy az ajándék varázslón kezdett nézelődni. Nem akartam teljesen idiótának tűni, amiért nem tudom, mégis mi az, így végül bepötyögtem a keresőbe.

Fogalmam sincs, hogy ezt az oldalt eddig miért nem ismertem! Az biztos, hogy rengeteg stressztől és kínos helyzettől kímélhettem volna meg magamat a múltban, szerencsére a jövőben már én fogom venni a legszuperebb és leghasznosabb ajándékokat!

Nos, az ajándék varázsló lényege, hogy megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot a kiszemeltüknek.

Az első ami szembetűnő, hogy blogbejegyzésekkel segítik a választást. Hogyha alapvetően semmi ötlete nincs az embernek, akkor csak átpörget néhány blogbejegyzést és máris rengeteg újabb ötlettel gazdagodhat. Az oldal valódi funkciója pedig az, hogy ajándékot találjunk a segítségével. nem csak tippeket és ötleteket adnak a blog segítségével, hanem létrehoztak egy olyan felületet, ahol beállíthatjuk, hogy milyen embernek keresünk ajándékot, a rendszer pedig kidobálja a számunkra talán legrelevánsabb ajándékötleteket.

Rengeteg fejtöréstől és keresgéléstől kímél meg minket ez a rendszer, mert nem csak, hogy magukat az ötleteket dobálja ki, hanem konkrétan a termékeket jeleníti meg, azokról a helyekről, ahonnan a legolcsóbb vagy valami miatt a legjobb megvásárolni.

Be tudjuk állítani tehát, hogy kinek szeretnénk ajándékot venni, azaz, milyen kapcsolat köt minket az adott személyhez, ezután pedig kiválaszthatjuk az életkorát, azt, hogy milyen alkalomra keresünk megfelelő ajándéktárgyat. Ha ezekkel az alap dolgokkal megvagyunk, akkor be lehet állítani még, hogy mi a megajándékozni kívánt személynek az érdeklődési köre és természetesen a neme.

Ezen információk alapján a rendszer internet szerte összegyűjti számunkra a legjobb megoldásokat. Tulajdonképpen ahelyett, hogy magunk kezdenénk el kutatni először az ajándék ötlet, majd az árusító helyek után, temérdek hasztalan weboldalt átböngészve, egy helyen megtalálhatunk mindent.

Az ajándékötlet a blogbejegyzések elolvasása után is körvonalazódhat a fejünkben, akkor már egy konkrét ajánlatra tudunk rákeresni, vagy ha nincsen semmi ötletünk, akkor a már említett ismérvek alapján csak le kell futtatnunk egy keresést, és a rendszer kilistázza a legjobbnak tartott ajándékokat.

Fennállhatna annak a veszélye, hogy esetleg nem a mi pénztárcánkhoz mérve adja ki a jobbnál jobb ötleteket, de ezt is megoldották, be lehet ugyanis állítani azt is, hogy milyen árban keresünk ötleteket.

Nekem ezúttal rengeteg időt és energiát sikerült megspórolnom a honlap segítségével. Abban ugyanis szinte biztos voltam, hogy valami bébijáték lenne a legmegfelelőbb ajándék a kisgyermek számára. Azt viszont, hogy a bébijátékok világán belül mi lenne a legmegfelelőbb, illetve mondhatni a leghasznosabb ajándék, azt ezen az oldalon találtam meg. Van olyan blogbejegyzésük, ami kifejezetten a kisbabáknak szánt ajándékokkal foglalkozik.

Ezt elolvasva már tudtam is, hogy nem egyszerű bébijáték lesz a választottam, hanem azon belül egy járássegítő játék. A gyerekeknek nehezükre esik amúgy is megtanulni járni, és a helyes járás már gyerekkorban kialakul.

Olyan ajándékot szerettem volna, amit nem csak egy-két napig élvez a csemete, aztán mikor megunta, soha többé rá sem néz. Egy hasznosabb, sokkal hosszabb ideig használható eszközt szerettem volna, ami nem csak szórakoztatja a kicsit, de hasznos is valamilyen szinten.

Na, ezen az oldalon pont ilyen megoldásokat kínálnak. A bébijátékok nem olyan haszontalan, két napig élvezhető fajták. Igazán minőséi és legtöbbször hasznos ajándékokat listáz ki a keresőjük. A kiválasztott témán belül pedig rengeteg ötletet ajánl fel, sokféle helyről, így a babajátékot is a legmegfelelőbb helyről sikerült megvennem.

Az oldal gyakorlatilag olyan, mint egy webshop, vagy mint egy nagy apróhirdetés-adatbázis, csak sokkal egyszerűbben és gyorsabban megtalálja azt, amit venni akarunk. Ahelyett, hogy órákat töltenék ajándék kereséssel és vásárlással, fél óra alatt megtalálhatom, hogy mit vegyek, és ezzel nem is fogok mellé lőni, a megajándékozott garantáltan örülni fog neki.

Ez az oldal könnyedén felválthatja a többi webshopot hiszen itt minden webshop ajánlata megtekinthető. Minek néznénk meg külön-külön az összeset, mikor így, egybe is kezelhetjük őket?

Az apróhirdetések böngészése is feleslegessé válik, ha ilyen oldalak léteznek. Totálisan meg vagyok elégedve vele, és szerintem minden ajándékvásárláskor ezt fogom használni.

Sor került a baba-bulira is, és a honlap segítségével talált extrém biztonságos bébijáték, azaz a bébitaxi hatalmas sikert aratott. A gyerek is imádni fogja, a szülők pedig telesen oda voltak érte. Az eddigi ajándékválasztási nehézségeim után elkelt már egy kis pozitív élmény is. Bátran mondhatom, hogy én szereztem a legjobb ajándékot a bulira, és mostantól minden bulira hasonlóan jó ajándékkal felszerelkezve fogok érkezni.

Arról ne is beszéljünk, milyen egyszer lesz mostantól a karácsonyi ajándék vásárlás! Már előre élvezem, hogy pár kattintással meg fogom találni a legmegfelelőbb ajándékokat, míg mások egész délelőttöket fognak eltölteni a karácsonyi időszakra jellemző tömegben, boltról-boltra járva, ajándékötletek után kutatva.