Ha jó aktatáskára van szükséged ne az apróhirdetéseket nézd!

Ezt a mondatot mondtam barátnőmnek, amikor a fejébe vette, hogy a munkájához egy új batyu szükséges. Tudni kell róla, hogy ha valamit vásárolni akar, arra nagyon durván rá tud menni és a témakörét alaposan körbe járni. Volt már olyan is, hogy legalább egy hónapig válogatott a termékek közt, vacillált miből, milyet vegyen, és összevetette az apróhirdetéseket az újonnan vásárolhatóakkal.

Most éppen az munkába járós táska volt porondon és mutogatta mindig az aprókat róluk, hogy ez éppen megérné-e?! Én mondtam neki, ha minőségi aktatáskát szeretne, akkor a bagbox.hu oldaláról rendeljen, mert az országban ott lehet kapni a legjobb minőségű bőrárukat igazán jó árakon! Ezt az egyik kollégám ajánlotta, ő ismertetett meg az oldallal, mert nem rég rendelt ő is onnan és teljesen elégedett a termékkel és kitért a szolgáltatásra is, hogy milyen gördülékenyen ment a rendelés.

Úgy tűnt, ez kedvesemnek is jó referencia volt, mert aznap este az oldalt bújta, hogy mik közül lehet válogatni. Rengeteg szép táskát talált. Féltem egy kicsit, hogy egy nem lesz elég, és egy havi fizuját el fogja költeni bőrtáskákra.

Ki is nézett magának egy Monarchy márkájú piros kétrekeszes táskát. Igazi üzletasszonyos megoldás. Kártya és tolltartó is található a belsejében lévő válaszfalon, így minden munkaeszköznek meg van a helye benne! Mivel 100% marhabőr, biztosan értékálló lesz, és ami még a biztos vásárlás és a rendelés mellett szólt, az az, hogy ingyenes a kiszállítása! A sokat gondolkodó, mérlegelő barátnőmet (a horoszkópja mérleg…) nem láttam ilyen sebességgel rendelni. A szokásos tépelődést, felváltotta a határozott cselekvés.

Kíváncsi voltam, miért volt most ilyen magabiztos.

Mondta, olyan egyszerű az oldalról rendelni és minden információt a szállítással, garanciával, és minden egyébbel olyan hamar megtalált és annyira meggyőző volt, hogy nem volt min gondolkodni. Nem utolsó sorban, pedig iszonyatosan tetszik neki a kiszemelt darab!

Pár nap múlva már meg is érkezett a táska. Kicsomagolásnál a marhabőr illata beterítette a lakást. Párom szeme csak úgy csillogott és izgatott volt, alig vára, hogy új szerzeményébe menjen dolgozni és felvágjon barátnői előtt vele.

Valóban egy szemrevaló táska volt, nekem is tetszett, bár a piros szín nem az én világom, de neki nagyon jól állt, ment a rúzsához. Hamar lezajlott ez a vásárlási mizéria és most nem kergetett őrületbe vele. Ez persze csak a bagbox.hu-nak köszönhető és az ott található remek bőrkészítményeknek!