Ha jó szervizt akar az ember, ne aprón hirdesse!

 

Több, mint egy hete már, hogy feladtam egy apróhirdetést, miszerint berepedt kijelzőjű telefonomat megjavíttatnám. Itt a térségben ez a legjobb megoldás, ha valami elromlik az embernek és újra használná. Sok kisebb falu remek szakijai válogatnak a munkák közt, de előfordul, hogy senkise akarja vállalni. Kezdtem megijedni, hogy kedvenc készülékemet le kell cserélnem, amikor egy ismerősöm mondta, hogy ne várjak valaki jelentkezésére. Már rég van olyan mobil szerviz, ami futárt küld a telefonért és pár napon belül helyrehozva visszaküldik. Meg is mutatta a honlapját az ország legjobb ilyen szervizének.

Alig hittem a szememnek, hogy valóban van ilyen, nekem semmit sem kell tennem azért, hogy a készülékem ismét fain formában legyen. Csak az árát kell megtérítenem, ami nevetségesen alacsony szerintem egy ilyen szolgáltatásért. Kicsit azért jobban átnéztem az oldalt, hogy találok-e valami rejtett buktatót költséget, de minden korrekt, pontosan le van írva az oldalon. Ami még szimpatikus, hogy rengeteg márkával foglalkoznak, és nem csak mobillal, hanem táblagéppel is foglalkoznak, és nem csak kijelzőt cserélnek, de akkumulátort is. Szerintem jobban járok ezzel, mintha huawei szervizbe vinném a telefonom.

Ilyenkor mindig azon gondolkodom, miért nem nekem jutnak eszembe ilyen jó vállalkozási ötletek. Annyira kézenfekvő és elegáns. Biztos jó munkát végezzek, alig várom, hogy visszakapjam a készülékem!