Hirdetések böngészése, nyeregtáska

germany-870135_640Ezt az időt, nem hiszem el, hideg van, és nem lehet semmit csinálni. Tegnap direkt elővettem a motort, hogy végre van időm egy kicsit kigurulni. Lemostam, itt ott kicsit beolajoztam, és azt gondoltam, hogy ma kimegyek. Hát tévedtem. Nálatok milyen idő van? Itt nem csak esik az eső, hanem olyan szél fúj, hogy lehet le is vinne a motorról.

Az időjárás

Tiszta bolond ez az idő. Egyszerűen nem lehet kiszámítani hogy milyen idő lesz. Egyik nap még olyan meleg van, hogy meg lehet sülni, a másik nap pedig meg lehet fagyni. A héten nem fogjátok elhinni, de még pólóban is dolgoztam, és még az is előfordult hogy meleg volt.

Út közben azt néztem hogy van aki annyira nyáriasan volt felöltözve, amit már lehet túlzásnak éreztem volna. Na de mindegy is. A lényeg, hogy most kint alig ha mutat a hőmérő 8 fokot, és ez hol van az elmúlt hét 23 fokától?

A mai reggel pedig egészen fenomenális volt. Hogy miért? Mert reggel hat óra körül egy nagy csattanásra keltem fel. Azonnal fogtam magamat úgy ahogy voltam, és rohantam ki mint egy félőrült hogy minek van ekkor hangja. Hát a szél ereje megmutatta magát, és a kerti szerszámosom tetejét félig lekapta.

A benti kényelem

Ha már kint rossz idő van, akkor kihasználom a lehetőséget, hogy új nyeregtáska után nézzek. A régi táska elszakadt tegnap amikor megpróbáltam feltenni a motorra.

Hát nem egy fagyos ember vagyok, és a ház is 20 fokra van beállítva, de arra lettem figyelmes, hogy bekapcsolat a rendszer is hogy felmelegítse egy kicsit a házat.

Az internetet böngészve megnéztem a jövő heti időjárást is, és ugyan ilyen időt mutat egész hétre, mint ami ma van. Nem kell azon gondolkodnom, hogy mit fogok a motorral kezdeni, és hogy hova fogok menni?