Hol vegyünk iker babáknak babakocsit?

Amikor megtudtam hogy ikreim lesznek, először nagyon megörültem neki. Hiszen 2 gyerek kétszer akkora öröm. Mindig tudnak majd egymással játszani, jó testvérei lesznek egymásnak. A férjem is örült a hírnek, hogy egyből két gyerkőcünk lesz. Ő mindig a több gyerek pártján állt, míg én féltem attól hogy kifutunk az időből, mert már a 30-as éveim közepén járok.

Viszont az ikrek dupla akkora felelősséggel is jár. Jobban oda kell rájuk figyelni, és anyagilag is megterhelőbb. Mindenből kettőt kell venni, és sajnos ez sem utolsó szempont.

A babavárás közben elkezdtem nézelődni, hogy hol lehetne beszerezni a legfontosabb holmikat, mint például kiságyat, etető széket, babakocsit… Megnéztem a kedvenc apróhirdetéses weboldalam, ahol mindig vásárolok. De sajnos nem találtam semmi használhatót. Vagy amin mégis meg akadt a szeme, mind nagyon régi és rossz állapotú volt. Már pedig az én kicsikéim a legjobbat érdemlik.

Ekkor rátaláltam egy weboldalra, ami széles választékban árul iker babáknak babakocsit. Nagyon megtetszett, mert tényleg minden igényt kielégítő termékek közül lehet válogatni. Rengeteg színű, és több típusú babakocsi megtalálható itt. Ki is néztem egy kedves halványzöld modellt.

Nem csak a kinézete, hanem az extrái is nagyon kecsegtetőek voltak. A kerekei masszívak és könnyen manőverezhetőek. Ez kifejezetten jól jön, mert felénk vannak szép parkok ahol nagyot lehet sétálni, ugyanakkor kavicsos az út ami nem mindig jó egy babakocsinak. De úgy tűnt, ezeknek a kerekeknek még az sem jelenthet akadályt.

A szett tartalmazott 2 mózeskosarat, 2 sport ülőrészt, és 2 autós babahordozót is! Ez nagyon jó hogy nem kell külön beszerezni őket, ráadásul ezek a részek kompatibilisek is. Tehát a sport ülőrészt ki tudom cserélni a mózeskosárra vagy az autós ülésre, és fordítva. Ez akkor jó, ha majd a gyerekek megnőnek egy kicsit, mert ezzel tovább tudjuk használni a babakocsit. És még állíthatjuk is őket annak függvényében hogy a babák inkább felénk nézzenek, vagy inkább menetiránnyal szemben.

Az ülésmagasság és a mózeskosár fogantyúja is állítható, ezzel biztosít tökéletes kényelmet mind a babáknak, mind nekem. Van még hozzá egy esővédő is, tehát nem kell attól tartani hogy út közben elkap minket az eső, mert a babák nem fognak megfázni.

További tartozék még egy praktikus babatáska, amiben elférnek a babák cuccai a cumiktól kezdve a meleg ruhákig minden. És így nekem sem kell plusz táskát cipelnek a pénztárcámnak meg az irataimnak. Az ülőrészek alatt pedig található egy nagy bevásárló kosár, amibe a nagyobb dolgok, vagy éppen a hétvégi bevásárlás fér el kényelmesen. Az egész nagyon praktikus és egyszerű!

Én egyből beleszerelmesedtem ebbe az iker babáknak való babakocsiba. Még az ára is egész elfogadható volt. És mérföldkövekkel jobb volt mint az apróhirdetésekben található hasonló babakocsik. Ezért megéri szerintem újonnan beszerezni, ha csak kevés dolgot is szeretnénk venni, egy ilyen babakocsit mindenképpen érdemes. Megmutattam a férjemnek, és ő is teljesen meg volt elégedve. Meg is rendeltük egyből. És ekkor vettük észre, hogy van még egy nagyon pozitív dolog az oldallal kapcsolatban. 100.000 forint vásárlás felett, ingyenes a kiszállítás, az ország egész területére!

Nagyon várom már hogy megszülessenek a kicsik, és élesben is kipróbálhassam a vadi új iker babakocsit. Meg persze hogy anya legyek. Tudom, hatalmas öröm lesz a karjaimban fogni a gyermekeimet, és ők lesznek életem szeme fényei.