Játékvásárlás online

A napilapokban megjelenő apróhirdetésekről már írtam korábban, ide kattintva elolvashatjátok. Most viszont egy sokkal népszerűbb módszerről fogok írni, az online hirdetésekről, és arról, hogyan és honnan érdemes online vásárolni.

Nemrégiben történt velem, hogy szembesültem vele, mik is azok a jégvarázs játékok. A mesét ismertem, csak azt nem tudtam, hogy ebből vannak játékok, meg azt sem, hogy a gyerekek ennyire szeretik őket. A mesehősök mindig is nagyon népszerűek voltak a gyerekek körében, így nem meglepő, hogy a jégvarázs játékok még mindig hódítanak.  Ki ne szeretné ezt az aranyos mesét a hóemberrel, a rénszarvassal, és a hercegnővel? Minden benne van, amit a kislányok szeretnek. Nekem pedig ilyen játékot kellett szereznem, eléggé rövid határidővel.

Játékok vásárlása másodkézből 

Egyre elterjedtebbek azok az oldalak, ahol az emberek eladásra kínálhatják a megunt holmijaikat, termékeiket. Egyre többször találkozom olyannal is, hogy boltok reklámoznak apróhirdetésekkel, így az ilyen oldalakon már nem csak használt cikkekre lehet szert tenni jó áron.
Persze, ha az ember játékot szeretne vásárolni, akkor nagyon kell figyelnie. A játékok gyorsan tönkremennek, a gyerekeknek nem elsődleges szempont, hogy vigyázzanak rájuk, így nagyon körültekintőnek kell lenni vásárláskor, nehogy ránk sózzanak egy törött, vagy agyonhasznált, hibás játékot.
Ha ilyen oldalakon szeretnénk hirdetni, akkor figyelnünk kell rá, hogy mit adunk meg a hirdetés szövegében. Fontos tisztáznunk, mi is a kínált termék, az mennyibe kerül, helyileg hol található ( ez a  személyes átvétel, vagy a postázás miatt fontos ), és az állapotát is fel kell tüntetni, hogy senkit se érjen meglepetés.

A másodkézből való vásárlás sokszor rizikós, mert megpróbálják eltitkolni a termékek hibáit, így én játékok vásárlásánál inkább az online boltokból való vásárlást ajánlom, főleg ha játékokról van szó. A gyerekeinek az ember úgyis mindig a legjobbat akarja adni.

Online játékvásárlás  

Jégvarázs játékokat kellett vennem, de teljesen tanácstalan voltam ezzel kapcsolatban. Mert nem tudom, hogy milyen is egy jégvarázs játék, melyik karaktert szereti a gyerek, akinek veszem, és egyáltalán hol találhatok ilyesmit. Nekem első olvasatra elég speciálisnak tűnt. Aztán kiderült, hogy nem olyan nehéz találni, és valójában elég népszerű.

Ahelyett, hogy körbejártam volna a környék összes játékboltját jégvarázs játékok után kutatva, inkább egy sokkal kényelmesebb megoldás mellett döntöttem, és kerestem egy webshopot, ahol árulnak.
Keresgéléseim közepette szembesültem vele, hogy a jégvarázsos játékok mennyire népszerűek. A jatekwebshop.hu kínálatát böngésztem, mikor észrevettem a mesehősök szűrő alatt, hogy van külön jégvarázs kategória.  Így a jégvarázs játékokat nem volt nehéz megtalálni.

Az online webshopok egyik előnyét ezzel ki is emelném: nem kell sokat mászkálni, és keresgélni. Egy jól felépített webshopban egyszerűen, percek alatt meg tudjuk találni amit keresünk, a keresőfunkció, a kategóriák vagy a szűrők segítségével. Nem kell bolyonganunk a boltokban, sokkal egyszerűbb megtalálni, és akármikor vásárolhatunk, nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodnunk. Egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb így a vásárlás.

Szóval megtaláltam a jégvarázs játékokat, és nehezen ugyan, de sikerült választanom is. Több, mint 400 terméket listázott ki a kereső. Szinte biztos vagyok benne, hogy bármelyik játékboltba elmehettem volna, ennyi jégvarázs játékot egyikben sem találtam volna.  Azt kell, hogy mondjam, szinte minden termékből van jégvarázsos változatuk is, vannak logikai játékok, figurák, babák, plüss állatok, még táskákat, rollereket és esernyőket is találtam.
Mivel a kislány, akinek veszem nagyon mozgékony, és szeret sportolni, a választásom egy jégvarázs rollerre esett.
A válogatás nem volt egyszerű. Szerencsére be tudtam tenni a nekem tetsző termékeket a kedvenceim közé, így utána egyszerűbb volt a végső ajándékot a kedvenceim közül kiválasztani. Hosszas tépődés után választottam ki a háromkerekű rollert innen.

A webshopról csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon jól fel van építve. Egyszerű a használata, könnyű kiigazodni rajta. Házhoz szállítással kértem a terméket, választhattam, hogy csomagpontra kérem, vagy tényleg házhoz. Ennek ugyan van egy minimális díja, de csak 20000 Ft-ot nem meghaladó vásárlás esetén.

Ha egy új webshopból rendelünk, akkor érdemes meggyőződni róla, mennyire valódi az oldal, és hogy milyen cég áll mögötte, így csökkenthetjük az átverés esélyét.
Természetesen a játékwebshop, ahonnan rendeltem, teljesen valódi. A roller rendben megérkezett, olyan is , mint a képen, és az ára is nagyon jutányos volt.
Az új gazdája pedig nagyon örült neki.

Aki szeret kényelmesen vásárolni, annak ajánlom a webshopokat, akkor is, ha játékok vásárlásáról van szó. Sok időt és energiát, és nem mellesleg rengeteg pénzt is lehet spórolni vele, ha használjuk az internetet. Apróhirdetések terén is ajánlom az internet használatát, sokkal többet lehet találni, mint az újságban.