Konyhabútorok az apróhirdetések között

Egyik csoporttársam a főiskolán újságot olvasva, böngészte az apróhirdetéseket. Mondta, hogy albérletben lakik és a tulaj megbízta, keressen egy céget, aki új konyhabútort tervezne nekik a lakásba, mert az előző lakók teljesen leamortizálták a lakást, ezért muszáj beszerezni egy újat. Annyi kitétel volt, hogy elérhető áron legyen a konyhabútor.

Segítettem neki böngészni és találtunk is egy apróhirdetést, ahol pont ezzel foglalkozó szakembernek volt az elérhetősége. Felhívtuk a megadott számot és egy segítőkész, rendes pasi vette fel. Megbeszéltünk vele egy találkozót. Én személy szerint azért mentem el, mert a saját albérletembe is kell új konyhabútor. Miután kapott a srác árajánlatot, a tulajjal meg is beszéltek mindent és utána jött hozzám is az asztalos. Hasonló hozzáértéssel megállapította, hogy igen, meg tudja csinálni ezt is.

Végül a főiskolán továbbadtuk az úr elérhetőségét és napokon belül annyi megrendelése lett, hogy 50%-os árengedményt kaptunk a konyhabútorra!

Muszáj azt is hozzátennem, hogy kifogástalan munkát végzett a szakember, ahhoz képest, hogy végeredményképp nagyon olcsó volt. A konyhabútor olyan volt, mint az álom. Nagyon nehezen hittük el, hogy apróhirdetések között ilyen emberre bukkanunk, aki ennyire érti a dolgát! Elképesztő érzés volt és hatalmas kő esett le a szívünkről emiatt. És az is nagyon jó érzéssel töltött el bennünket, hogy egy ilyen embernek felvirágoztattuk az üzletét, mert ő aztán tényleg egy olyan szakember, aki nem kontár, szívvel és lélekkel végzi a munkáját és tudja, hogy milyen az igazi konyhabútor, ami egy életen át is elkíséri az embert.

Szerintem biztosan jobb lenne a közvélemény, ha ilyen lenne minden mesterember! Lelkiismeretes, precíz és persze ismeri is a szakmája minden csínját és bínját.

Nagyon hálás neki mindenki, aki a főiskolán keresztül ismert őt meg! És akkor szeretném végre a nevén is nevezni azt az embert, akiről már ennyit áradoztam. Köszönjük szépen Kovács Misi bácsi a konyhabútort, nagyon remek munka!