Születésnapok és a flottakezelés

Születésnapi partin voltam, az unokatestvérem tízedik születésnapját ünnepeltük. Ott volt az egész család, ráadásul az unokahúgom néhány barátnője is eljött. Egy hatalmas Micimackó-tortát kapott, akár csak én régebben. Bár én akkor 16 éves voltam, és szerintem én jobban örültem neki, mint most ő, de ez már más kérdés.

Mindenki hozott harapnivalót, gyerekpezsgőt, és sok-sok ajándékot. A gyerekek játszottak a kertben, a felnőttek pedig beszélgettek, sőt a család férfi tagjai még a grillezést is bevállalták, aminek én nagyon örültem, mert nagyon szeretem a grillezett ételeket. Egész nap ide-oda járkáltam, hol a felnőttekkel beszélgettem, hol pedig a gyerekekkel hintáztam és fogócskáztam. Mikor meguntam az ugrálást és kergetőzést, leültem a hintaágyra, mellettem pedig apukám beszélgetett az egyik rokonunkkal. Mikor meghallottam, hogy autókról beszélnek, már egyből a „B tervemet” szövögettem, hogy hova is üljek át, mert számomra olyan unalmas ez a téma, hogy szívesebben számolnám inkább, hogy hány fűszál van a kertben.

Ez persze egy szempillantás alatt megváltozott, mikor hallottam, hogy apának éppen a flottakezelésről mesél a rokonunk. Nem ültem arrébb, inkább figyelmesen hallgattam, mert szerettem volna én is megtudni, mit is jelent ez pontosan. Apukám is minden figyelmét a rokonunkra irányította, ugyanis ezek az információk neki most nagyon jól jöttek. Most szeretne apukám is céget alapítani, és a flottakezelés tökéletes megoldást nyújthat neki is a céges autókkal kapcsolatban.

Jól kiveséztük a témát, láttam, hogy apukámnak nagyon tetszik az ötlet, mondta is később, hogy ennek valószínűleg még jobban utána fog nézni, mert, ha oda kerül a sor, hogy szüksége lesz segítségre a céges autókkal kapcsolatban, akkor jobb, ha már addigra képbe kerül a flottakezeléssel kapcsolatban.

Közben végre elérkezett a pillanat, amikor az unokahúgom elfújta a gyertyákat és, bár segítséggel, de felvágta a tortát is. Nagyon finom volt a torta, igaz, nehéz volt végignéznünk, ahogy Micimackó feldarabolódik, de az unokahúgom elég jól bírta a strapát, ő egyből bele is tenyerelt a tortaszeletébe. Megkért utána, hogy fessem ki az arcát, pillangó szeretne lenni. Leültünk egy asztalhoz, hoztam a festékkészletet és elkezdtem pillangóvá varázsolni a születésnapost, amikor rákérdezett, hogy miről beszélgetett az apukám az ő apukájával, mert látta, hogy valami nagyon érdekesről lehet szó, mert még én is figyelmesen hallgattam őket. Elmeséltem neki, hogy az apukája az én apukámnak a flottakezelésről mesélt, de mielőtt el tudtam volna nagyjából magyarázni, hogy az mi lehet, az unokahúgom egyből felsikított örömében, mert azt hittem, hogy egy hajót fog kapni a szüleitől a születésnapjára. Gondolom a flotta szó miatt egyből erre asszociált. Gondoltam nem szólok neki, hogy nem erről van szó, megvárom, míg a szüleihez odamegy és elkéri az ő kis hajóját.

A szülei természetesen nem tudták, miről is van szó, én pedig nagyon jót nevettem a történeten. És mint később kiderült, miután apukám sikeresen megalapította a cégét, igénybe vette a flottakezelést. Azóta pedig mindenkinek szívesen mesél erről, ha érdekli őket, mert nagyon meg van elégedve a szolgáltatással. Arról nem is beszélve, hogy már lassan annyiszor hallottam, hogy már én is előadást tudnék tartani a flottakezelésről.

Vicces, hogyan alakult ez az év. Ugyanis idén én is ismét Micimackós tortát kaptam születésnapomra. Ugyan az én születésnapom télen van, grillezni így sajnos nem tudtunk, de helyette anyukám nagyon sok finomat főzött, és a család is hozott rengeteg finomságot, nem győztük már az asztalra pakolni, mert lassan már hely sem volt rajta. Viszont így, hogy most mindenki egy térségben volt, a gyerekek nem szaladgáltak az udvaron, és a felnőttek is a lakásban voltak, apukám még többet és még több embernek tudott mesélni a flottakezelésről és arról, hogy ő mennyire elégedett ezzel a szolgáltatással.